Filmografie Heath Ledger

27. července 2013 v 11:16 | Misha* |  Filmografie
Filmografie:
2009-The Imaginarium of Doctor Parnassus
2008-The Dark Knight (Temný rytíř)
2007-I´m not There (Šest tváří Boba Dylana)
2006-Candy (Candy)
2005-Brokeback Mountain (Zkrocená hora)
2005-The Brothers Grimm (Kletba bratří Grimmů)
2005-Lords of Dogtown (Legendy z Dogtownu)
2003-The Order (Pojídač hříchů)
2003-Ned Kelly (Ned Kelly)
2002-Four Feathers (Čtyři pírka-zkouška cti)
2001-Monster´s Ball (Ples příšer)
2001-A Knight´s Tale (Příběh rytíře)
2000-The Patriot (Patriot)
1999-Two Hands (Ruce pryč!)
1999-Ten Things I hate About You (Deset důvodů proč tě nenávidím)
1997-Paws (Tlapka)
1997-Blackrock
1992-Clowning Around
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama